Artikler

Nedenfor er samlet en række artikler om Facilities Management.

Artiklerne beskriver de fordele professionel anvendelse af Facilities Management giver organisationer og medarbejdere.


Millionpotentiale i målrettede porteføljestrategier
Der er millioner at hente ved at indføre porteføljestrategier. Omkostningerne til udarbejdelse af porteføljestrategier kan tjenes hjem meget hurtigt. Det kræver ’bare’ Management - som i Facilities Management.


Hvad koster en kontor arbejdsplads ?
Prisen for en kontor arbejdsplads varierer kun lidt i forhold til beliggenhed, fordi huslejen udgør under halvdelen af det samlede beløb. Med Space Management kan man undgå overflødige m² og reducere de samlede omkostninger. I jagten på den laveste omkostning til lejemålet skal man dog passe på ikke at ødelægge medarbejderens produktivitet, hvilket for alvor vil koste dyrt.


Facilities Management: Værdiskaber eller en udgift?
En arbejdsplads koster omkring 6.000,- pr. måned uanset om arbejds- pladsens indretning og tilknyttede services bidrager positivt til bund- linjen. Virksomheder, der anvender Facilities Management aktivt, opnår væsentlig mere produktiv værdi og har ikke bare udgifter til arbejdspladser.


Forøg bundlinjen med Facilities Management
Gevinster på bundlinjen for både udlejere og lejere, når udlejer også tilbyder Facilities Management ydelser. Der er plads til både udvidelser og forbedringer på trods af, at der allerede findes udlejere og kontorhoteller, der har forøget værdikæden med FM aktiviteter.


På jagt i out-sourcing junglen

Mange virksomheder køber for dyrt ind, når de out-sourcer. Der findes en række modeller, som kan anvendes, når serviceleverandøren skal afregnes, men fælles for dem alle er, at de er uigennemskuelige – hvis ikke man gør sit hjemmearbejde ordentligt. 


Mere Facilities Management for færre penge
En ny undersøgelse viser at Facilities Management går op i gear i 2010, så bygningsejere og brugere kan forvente mere og bedre services til samme pris.


Facilities Management: Guld for bygningsejere
Huslejen er ikke længere eneste konkurrenceparameter.
Lejerne bedømmer også den produktivitet og trivsel, som bygningen skaber for brugerne. Facilities Management’s kerneopgave er at skabe tid og trivsel for brugerne af bygninger med optimale fysiske rammer og services. Bygningsejere, der anvender Facilities Management aktivt, får derfor væsentlig mere værdi af deres bygninger.


Bedre bundlinie med Facilities Management
Facilities Management’s opgave er at skabe tid og trivsel for medarbejderne med optimale fysiske rammer og services.
Virksomheder, der aktivt anvender Facilities Management får øget produktivitet og højere medarbejdertilfredshed. 
Artikler